Aracın Mitsubishi Airtrek 2001-2005 - manuel onarım, bakım ve işletme.
Rehber-operasyon için adım prosedürler, ön tamir ve bakım by-çark ve motor (2.4 l) (2.0 l) 4G63 yayın donanımlı benzinli çekişli Mitsubishi Airtrek 2001-2005 yıl (2.4 l) (2.0 l) 4G63T, 4G64, 4G64 (2.4 l YERALAN, 4G69 adım sağlar. Yayın motor kontrol sistemi bileşenleri benzinli (MPI yakıt enjeksiyonu, ateşleme sistemleri MİVEC, Sigortacılık Genel Müdürlüğü ve MVV motorları, marş ve şarj etmek,-teşhis, otomatik vites, otomatik vites ayarı (ABS dahil), fren bileşenleri ayarlama ve onarım için ABS ve SRS ve tavsiyeler dahil olmak üzere, sistem kendini kullanma talimatları, direksiyon, süspansiyon markalı) teşhis, onarım ve ayar hakkında ayrıntılı bilgi içerir. Bunların ortadan kaldırılması Olası arızalar ve yöntemleri listeler, izin verilen giyim ana parçaların boyutları ve sınırları, yağlama ve çalışma sıvı önerilen çiftleşme. Hediyeler çeşitli yapılandırmaları için devre şemaları ayrıntılı. Birimler ve üretim sürecinde arabadan birimleri uğradığı yapısal değişiklikleri açıklar. Kitap araç sahipleri, servis istasyonları ve onarım mağaza personeli için tasarlanmıştır.